Waarom wij jullie bruiloft filmen

Videografen bruiloft Anne-Jan en Nerissa

Ons avontuur als videografen is een aantal jaar geleden gestart tijdens onze wereldreis. Van droom bestemmingen vastleggen tot een bruiloft filmen. Hoe is dat zo gekomen? In deze blog vertel ik je een stukje achtergrond over ons film avontuur.

Op deze manier hoop ik je een inzicht te geven in onze passie, en waarom wij echt jouw bruiloft moeten filmen!

Onze eerste bruiloft filmen

Het mooie van film is dat er ontelbaar veel mogelijkheden zijn. Waar wij begonnen met het vastleggen van de natuur, het filmen van mooie plekjes op reis eindigde dit in het schieten van marketing materiaal voor toerisme organisaties en hotels. Hierin is het belangrijk om echt een beleving te laten zien en laten voelen door de kijker.

Vervolgens rolde wij in de wereld van het exclusieve vastgoed. In deze video’s is rust, gevoel en esthetiek van belang. Geen bewegende mensen, maar het volgens van architectonische lijnen.

destination wedding italië

Omdat wij nou eenmaal erg nieuwsgierig zijn, hadden we al snel besloten alles eens te willen proberen in de wereld van film. Bruiloften stonden hoog op mijn lijstje omdat hier veel verschillende elementen samen komen. Het overbrengen van gevoel, gecombineerd met een setting waar alles draait om dat het er mooi uit ziet, dat kan toch alleen maar geweldig zijn om filmen?

Toen werden we eigenlijk direct in het diepe gegooid, toen wij via kennissen een bruiloft mochten filmen in Toscane, Italië. Wauw, dat was natuurlijk echt onze droom bruiloft! 3 dagen lang filmden wij al het moois wat op ons afkwam. Het was een groot feest, van het filmen daar, tot het editten thuis. En de reactie van het bruidspaar na afloop was de kers op de taart: zo veel dankbaarheid en waardering.

Review Creative Dreamers

Dan voel je als videografen echt dat je iets onbetaalbaars hebt gemaakt en dat is een heel fijn gevoel. Wij wisten toen zeker wat wij eigenlijk al hadden voorspeld: een bruiloft filmen is het leukste ooit!
Benieuwd naar de trouwfilm die we toen maakten? Klik dan hier.

Redenen voor een trouwfilm door Creative Dreamers

  • Custom-made trouwfilms: Wij maken custom-made trouwfilms. Dit wil zeggen dat de trouwfilm helemaal jullie persoonlijkheid zal weerspiegelen gecombineerd met de herinneringen van jullie bijzondere dag. Wij willen echt júllie verhaal vertellen, met muziek die bij jullie past en een perfecte passende stijl en montage. In de kennismaking bespreken we daarom al jullie wensen om er zeker van te zijn dat wij helemaal kunnen voldoen aan jullie verwachting en jullie bruiloft filmen op jullie manier.
  • Exclusief & Maatwerk: Wij nemen een select aantal bruiloften per jaar aan. De reden hiervoor is dat wij creatieve ruimte en tijd willen voor onze bruidsparen en trouwfilms. Hierdoor kunnen wij de full package bieden met 100% aandacht, liefde en maatwerk. 
  • Match based: Wij zoeken bruidsparen die ons volledig vertrouwen. Bruidsparen die opzoek zijn naar een blijvende herinnering en weten dat dit van onschatbare waarde is. Koppels die een trouwfilm verwachten die helemaal past bij hun vibe, persoonlijkheid en trouwdag. Een film die telkens weer hun herinneringen aanwakkert, emoties laat terug voelen en de mensen om hen heen voorop stelt. 

Onze eigen bruiloft

Juni 2022 gaven wij (Anne-Jan & Nerissa) elkaar het Ja-woord in Zuid-Frankrijk. En ja, daar waren natuurlijk ook videografen bij! Het was heel bijzonder om op deze manier van ‘de andere kant’ mee te maken hoe het is om een trouwfilm te ontvangen.

De hele film hebben we met tranen bekeken. Wat overweldigend om alles zo terug te zien. Onwerkelijk bijna, dat je naar jezelf kijkt in zo’n prachtige film. Nu weten wij echt hoe onze bruidsparen zich voelen wanneer ze een trouwfilm ontvangen. Het is echt een kunstwerkje en herinnering voor altijd.

We kunnen nu met alle zekerheid zeggen dat een trouwfilm echt het meest waardevolle is wat je achteraf wilt hebben van je trouwdag. Beeld gecombineerd met geluid zorgt ervoor dat je weer helemaal terug komt bij je gevoel. Iets wat je nog je hele leven met je mee wilt dragen. Twijfel over je bruiloft filmen? Lees dan onze blog: Bruiloft Videograaf: Yes or No?

Conclusie

Waarom wij jouw bruiloft filmen? Omdat een trouwfilm de meest waardevolle herinnering is van jullie trouwdag. Omdat het als videografen de grootste eer is om aanwezig te zijn op dit bijzondere moment. Omdat wij ook zelf hebben ervaren wat een trouwfilm kan doen met je eigen herinneringen en die van vrienden en familie. En ten slotte, omdat de liefde het mooiste is om vast te leggen!