De videografen

Videografen bruiloft Anne-Jan en Nerissa

Juni 2022 was het moment dat wij elkaar het Ja-woord mochten geven. In Zuid-Frankrijk beleefden wij onze droombruiloft. Toen wij het resultaat van onze eigen trouwfilm terugzagen beseften we pas hoe fantastisch het werk is dat wij als videografen mogen doen. 

Het feit dat je met video elkaars blik kunt vastleggen is zo speciaal. Wij kunnen nu uit eigen ervaring zeggen dat een trouwfilm echt de mooiste herinnering is aan je bruiloft. De eerste paar weken bekeken we hem bijna elke dag! Het brengt je weer helemaal in de sfeer en zorgt er echt voor dat je jouw dag meerdere keren opnieuw kunt beleven.  

Anne-Jan & Nerissa

Wij, Anne-Jan en Nerissa, zijn zowel in business als privé een mega creatief koppel. Videografen en drone operators, een muzikant en stylist, een dromer en doener. Wij vullen elkaar perfect aan. Tijdens onze prachtige wereldreis in 2019 is ons bedrijf Creative Dreamers ontstaan, waarbij wij allerlei gave filmopdrachten hebben mogen uitvoeren. Van Australië tot aan Mexico, we reisden de hele wereld rond. Van korte ‘vibe’ video’s voor hotels, luxe real estate video’s voor makelaars tot aan reis video’s voor Columbus Travel. 

En toen opeens kregen we de kans om een bruiloft te filmen van lieve vrienden. Het vastleggen van zo’n bijzondere dag, waar zo veel aandacht en liefde in zit, móét wel het aller aller leukste zijn om te filmen dachten wij. En WOW dat hebben we ervaren! 

Het bijzondere is dat wij nu uit eigen ervaring kunnen vertellen hoe belangrijk en bijzonder een trouwfilm is.

Meer nog dan foto’s brengt het je terug bij dit prachtige moment. We hebben onze eigen video ondertussen al 100 keer bekeken, en telkens weer maakt het ons zo gelukkig. Dat maakt ons werk alleen maar nog leuker! De wetenschap dat een trouwfilm echt een van de mooiste dingen is om te hebben. 

Een trouwfilm: waarom?

Een trouwfilm is 100% de mooiste herinnering vol liefde, spontaniteit en geluk. Van geluiden tot aan jullie geloftes, van tranen tot dancemoves. Wij filmen de momentjes die je zelf misschien hebt mist door alles om je heen. Een glimlach van jouw moeder, de emotionele reactie van jouw opa bij het horen van de geloftes of die blik van jullie dochtertje…

Ook filmen we waar mogelijk met de drone voor een spectaculair extraatje. Met een trouwfilm van Creative Dreamers beleven jullie deze prachtige dag telkens weer opnieuw!

"Dit is echt by far het mooiste dat we van de bruiloft hebben!" -
 Manon & Michiel

Videografen duo

Werken als videografen duo heeft veel voordelen. Tijdens een bruiloft filmen wij het liefst met twee camera’s waardoor wij geen moment missen. Ook zorgt dit ervoor dat wij kunnen focussen op zowel het gezicht van de bruid als de bruidegom op hetzelfde moment. Dit geeft in de trouwfilm een prachtig dynamisch effect

Ook werkt Anne-Jan als drone operator waardoor wij als extra optie gave drone beelden kunnen aanbieden. Vooral bij destination weddings is dit echt een aanvulling. Graag nemen wij alle opties met jullie door tijdens onze vrijblijvende kennismaking, zodat wij als bruiloft videografen helemaal kunnen voldoen aan jullie verwachting. 

Review

“De afgelopen 36 uur hebben we denk ik jullie video wel 100x bekeken, zowel samen als apart. Ik vind het echt bijzonder hoe jullie dwars door ons heen hebben kunnen kijken in korte tijd dat wij elkaar gesproken hebben. 

De video past echt perfect bij ons en zelfs de muziek is een schot in de roos. Alles zorgt voor een onvergetelijke herinnering die nu weer helemaal is binnengekomen. Een prachtig verhaal hebben jullie verteld wat precies laat zien wat voor ons belangrijk is. Nogmaals echt bedankt voor dit geweldige geschenk, iets wat voor altijd bij ons zal blijven.”