Exclusieve trouwfilms

Bruiloft in de natuur:
het sprookje van Anne & Koen

De liefde van Anne & Koen is zo puur dat wij telkens weer met tranen de trouwfilm bekijken. Met zo veel aandacht en liefde organiseerden zij hun bruiloft. Aan elk detail werd gedacht, en zo ontstond een perfecte sfeer voor hun geliefden vrienden en familie. 

Met als kers op de taart een epische first dance. We love it! Onze bruidsparen zijn echt de aller aller leukste. 

 

Review

Wauw wauw wauw wat is dit fantastisch! Zoooo mooi ♥️ Jullie hebben zoveel gevoel erin gelegd, we zijn jullie echt eeuwig dankbaar! Jullie zijn echt 2 grote talenten. Het is zo anders dan normaal. Dit is echt niet normaal goed. Dus we zijn echt super trots!
bruidspaar voorhoofd kus
Anne & Koen

Trouwleveranciers

Fotograaf: Janne Fotografisch
Bloemen: Viori Bloemen & Styling
Extra styling: Happy Vintage

Trouwen in het Scheepvaartmuseum: De city wedding van Nina & Martin

Nina & Martin gaven elkaar voor de 2de keer het Ja-woord tijdens deze fantastische styled shoot in het Scheepvaartmuseum. Deze unieke locatie biedt een prachtige en historische achtergrond voor een stoere city wedding.

Je wordt hier echt betoverd door de schoonheid en romantiek van de grote zaal met glazen lichtjes plafond. De verschillende zalen met amazing uitzicht maken deze locatie compleet. 

Review

WAUW!!!!! Wat een super mooie en pakkende film. We zijn echt mega enthousiast! Fantastisch hoe jullie ook de audio hierin hebben verwerkt.
Trouwvideograaf in Amsterdam
Nina & Martin

Trouwleveranciers

Weddingplanner: @angeliquebruijnesteijn_wedding
Babs: @babs_benny
Fotograaf: @by_kimdas @captured.bylot
MUAH: @salonlxl
Harpist: @merelnaomiharp
Bloemen: @bloemenservicenederland
Styling: @thebridalblush
Bruidstaart: @zinasbakery
Jurk: @lauravanrooijbridalcouture
Pak: @suitsupply
Ringen: @ringsoflove_trouwringenthuis

Trouwen in Groningen:
De romantische trouwfilm van Julia & Floris

Op 27 augustus geven lieve Julia & Floris elkaar het Ja-woord. Een romantische bruiloft vol liefde, rituelen en prachtige outfits. En natuurlijk: dé roze Cadillac. 

Van een first-look in de rozentuin in hartje Groningen naar een gezellige lunch op het uitgestrekte platteland, de ceremonie in een authentiek kerkje om vervolgens te proosten, eten en feesten in een prachtig landgoed. 

Een feest om te filmen en een geweldige herinnering voor altijd.

Review

Wauw wauw wauw wat waanzinnig mooi. Wát een mooie beelden en wat een prachtige muziek. Helemaal terug naar de dag.
Bedankt voor zoiets moois. Woorden kunnen niet uitleggen wat het met ons doet. We zijn zo verschrikkelijk blij met jullie, en met het CADEAU dat jullie ons gegeven hebben!
Jullie zijn echt CREATIVE dreamers. En ook helemaal in love met de vintage / retro stijl! Oh la la!
Trouwfilm Creative Dreamers
Julia & Floris

Trouwleveranciers
Locatie: Prinsentuin, Kerk van Wirdum, Landgoed Ekenstein
Florist & Styling: Marshmallow & Magnolia

Toscaanse Bruiloft:
De droom van Demelsa & Tom

Deze 3-daagse bruiloft van Demelsa & Tom zullen wij niet snel vergeten. In de prachtige omgeving van Villa Boscarello gaven zij elkaar het Ja-woord. Mocht je nog een locatie in Italië zoeken, deze is echt ámazing! 

Drie dagen lang vierden we het feest van de liefde met elkaar, met deze bijzondere trouwfilm als resultaat. Van een pizza avond tot poolparty, van quiz night tot een relaxte BBQ. 

Geweldig om met elkaar in die bubbel van liefde te verzinken en wat hadden ze alles goed verzorgd. Een feestje om te filmen!

Review

Whaaaaa we hebben hem al zo vaak bekeken met heel veel emo en euforie. Hij had van mij wel uren mogen duren. Niet meer normaal! Die kwaliteit! Die beelden. De overloop. De muziek. Alles.

Echt niet te doen! Ook die muziek met precies de pakkende teksten erdoorheen gemonteerd, wat een (vak)werk…. Bizar!!! Wat een talenten jullie. We zijn zo blij en stralen van oor tot oor!
ceremonie kus trouwen in toscane
Demelsa & Tom

Trouwfilm in het bos:
Het sprookje van Diana & Maarten

Diana and Maarten decided to get married in a very intimate setting in the beautiful forest of Loosdrecht. 

Having a wedding video of this special moment to share with family and friends abroad was really important to them, so we needed to make sure it was something special. 

They were looking for a videographer who would understand their setting and the style they were trying to create. Magic, intimacy, nature, love: the ingredients of their fairy tale wedding in the middle of a beautiful forest. 

Review

With Creative Dreamers you’re getting the full package. They think along, are enthusiastic, push the possibilities and most important: deliver. You’ll be assured that your day will get captured as you wished for.

We felt very comfortable and did not notice the cameras around us, our guest felt very at ease and the ceremony felt as intimate and natural as we hoped for. Every time we watch it, we re-live that special moment and it brings us instantly to tears of happiness.
trouwen in het bos fotoshoot koppel
Diana & Maarten

Intieme trouwfilm in Italië:
Het liefdesfeest van Manon & Michiel

Lieve Manon, Michiel & Fay, wat ongelofelijk intiem en liefdevol was jullie huwelijksweekend in Italië. Jullie liefste vrienden en familie bij elkaar op deze schilderachtige locatie: Borgo di Brandi. 

We konden hier bijna niet stoppen met filmen. Deze trouwfilm straalt zo veel liefde en warmte uit.  En het plaatje werd natuurlijk compleet door jullie prachtige genodigden. 

Trouwleveranciers
Locatie: Borgo di Brandi
Organisatie: Trouwen in Toscane

Review

Wow, Nerissa en Anne-Jan!! Wat een bizar mooie film!!! Die kwaliteit! We hebben er geen woorden voor en zijn er een beetje stil van! Hoe bijzonder om onze dag op deze manier weer opnieuw te ervaren! Alle shots, muziek, de stem van Marina eronder gemonteerd van de ceremonie, alles perfect, de film is mooier dan mooi en we weten niet hoe we jullie hiervoor moeten bedanken! We zullen jullie zeker altijd bij iedereen aanraden! Dit is echt by far het mooiste dat we van de bruiloft hebben! Mega bedankt!! Kippenvel gewoon, toppers!!! Jullie gaan echt de wereld veroveren met jullie werk! Alle liefs en succes voor jullie!
bruidspaar ceremonie trouwen italië
Manon & Michiel

Elopement aan zee:
de liefde van Paola & Tom

Wijk aan zee, The netherlands

Lieve Paola en Tom, wat was het bijzonder om samen met jullie te filmen in Wijk aan Zee. Als prachtig en stoer koppel vonden wij het geweldig om jullie liefde voor elkaar te vangen in een korte trouwfilm op het strand. 

De perfecte video voor stellen die de liefde willen vieren, een aanzoek willen vastleggen of kiezen voor een elopement wedding. Stiekem kunnen we niet wachten om die special day ooit met jullie te vieren. 

Review

OMG!! Echt suuuuper mooi zeg, niet te doen! Het is echt zo bijzonder om te zien. Gaaf alle afwisselende shots en ook de close-ups zijn heel vet geworden. Jullie hebben het echt mega gedaan!
tussen huisjes 1 wijk aan zee
Paola & Tom

Trouwen in het bos:
A Styled Wedding Shoot

Zandenplas, The Netherlands

Een prachtige styled shoot waarbij de beste leveranciers uit de wedding scene hun krachten hebben gebundeld. 

Dit was echt een geweldige samenwerking tussen een grote groep creatievelingen. In deze video vind je glimps van onze cinematische en romantische filmstijl. 

Review

Anne-Jan en Nerissa zijn een talentvol team die dingen net even in een ander moment weten te vangen!
fotoshoot koppel trouwen veluwe
Cathalina & Erik