Trouwen in het bos

Trouwen in het bos? Bekijk hier een aantal prachtige trouwfilms van bruiloften in het bos! Voor inspiratie, of om te bekijken of dit wat voor jullie is.

trouwen in het bos bloemen

Als trouwvideografen verbazen wij ons telkens weer over de gave locaties die Nederland te bieden heeft. In het bos trouwen heeft iets magisch. En het leuke is: je kunt er ontelbaar veel kanten mee op! Omdat wij veel verschillende soorten bruiloften filmen , is het leuk om onze ervaringen met nieuwe bruidsparen te delen.

Wanneer je gaat trouwen en de bruiloft gaat plannen kun je online echt verdrinken in de hoeveelheid aan opties. Alles is leuk en mooi, dus hoe kies je dan?

Een goed startpunt is om lekker veel inspiratie op te doen. Want trouwen in het bos kan op allerlei manieren! Zo waren wij verrast toen wij een intieme bruiloft filmden in de Loosdrechtse bossen. Nooit geweten dat hier zo’n mooi stukje groen bestond. Of het idyllische Landgoed OpWelna op de Veluwe…

In deze blog hebben wij 3 video’s uitgelicht die allemaal in het bos plaatsvonden. Qua stijl en gevoel verschillend, maar daarom super leuk om te bekijken.

Thema: Festival Chic

Zie jij een dromerige bruiloft voor je? Met alles erop en eraan maar wel met een gezellige ongedwongen sfeer? Dat omschrijft de bruiloft van Tom & Tanja. Zij trouwen in de zomer op Landgoed OpWelna.

Een ontzettend gave plek midden in het bos omringd door het prachtige landschap van de Veluwe. Op dit landgoed zijn ontelbaar veel hoekjes en plekjes te vinden omringd door prachtige bloemen, planten en bomen.

Tom & Tanja kozen voor een ceremonie omringd door bloemen, een uitgebreide en gezellige BBQ (festival style) en een gave partytent vol lichtjes. Gasten konden blijven slapen op het landgoed, en zo creëren zij echt een mini vakantie rondom hun bruiloft.

Deze bruiloft vinden wij een perfect voorbeeld van een Festival Chic vibe waarbij een leuke combi is gevonden tussen de ongedwongen sfeer van een festival met het bijzondere gouden randje van een trouwdag.

De organisatie lag in handen van “Trouwen in het Bos”. Wanneer je graag in het bos wil trouwen zijn zij een perfecte partij om jullie te helpen. Zij hebben een pakket aan leuke leveranciers en locaties en het team is heel gezellig!

Trouwen in het bos: Een Intiem Sprookje

De trouwfilm van Diana en Maarten is hét perfecte voorbeeld van een intiem trouwsetting in het bos. Verrast waren wij van de plek: de Loosdrechtse bossen. Nooit geweten dat deze oase van groen hier bestond. Super centraal gelegen en oneindig opties voor een mooie ceremonie en borrel.

Met een intiem gezelschap van 15 gasten vierden zij de liefde. Hoe leuk is het luxe koffie barista barretje midden in het groen? En na afloop van de ceremonie samen proosten onder de bomen?

In het bos trouwen heeft iets sprookjesachtigs. En het leuke is, een klein beetje decoratie zorgt al voor dit speciale gevoel! Je kunt al snel een feeërieke sfeer creëren die helemaal past bij het sprookje van trouwen.

Ook bij deze bruiloft lag de organisatie in handen van “Trouwen in het Bos”.

Bohemian Into the Woods

Fan van warme sfeervolle lampjes in de bomen, natuurlijke boho bloemen en vintage decoratie met stoffen als fluweel? Dan zou deze bohemian Into the Woods stijl bruiloft wel eens wat kunnen zijn!

Deze trouwfilm is gefilmd bij het Recreatiegebied Zandenplas in Nunspeet (Gelderland). Dit sprookjesachtige recreatiegebied ligt verborgen in de Veluwe. Een combinatie van een bosrijke omgeving en een helderblauw meer.

De gekozen stijl is romantisch, stoer en geeft een festival gevoel. Een vintage vibe trouwjurk en dandy trouwpak, gave vintage bar cabinets en fotohoekjes. Lampjes tussen de bomen, en stoere “Let’s Dance” party lights maken het geheel s’avonds echt magisch.

Conclusie: Trouwen in het bos is een super mooie manier om je bruiloft te vieren, en nét even anders. Hopelijk hebben jullie door onze trouwfilms inspiratie op kunnen doen rondom verschillende stijlen. Heb jij jouw droomlocatie gevonden? Neem dan snel contact op met ons, want geloof ons: een trouwfilm is een van de mooiste herinneringen van jullie dag!

Heb je vragen over iets wat je hebt gezien in onze trouwfilm? Het merk van de jurk? De bakkerij van de taart? Wij koppelen je graag aan de leverancier dus schroom niet om ons een appje te sturen hierover.