Trouwbeurs 2022: Trouwbeleving Amsterdam

Je bent verloofd! Gefeliciteerd, wat een geweldig nieuws! Voordat je terecht komt op een trouwbeurs, ben je vast en zeker al gaan googlen of searchen op pinterest naar alle leuke mogelijkheden voor jullie bruiloft. Je kunt echt op ontelbaar manieren trouwen, en het is zeker leuk om rustig de tijd te nemen voor het plannen hiervan.

Van stoere festival bruiloften, tot romantische intieme ceremonies. Er is zo veel mogelijk! Maar na een tijdje surfen kan het gebeuren dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien; zo veel opties!

Dan is het een heel fijn moment om naar een trouwbeurs te gaan. Op 30 oktober 2022 vindt Trouwbeleving XL plaats in Amsterdam.

Trouwbeurs: Waarom?

Op een trouwbeurs vind je allerlei leveranciers bij elkaar. Je kunt rustig een praatje maken, inspiratie opdoen of al even door wat trouwjurken neuzen. Deze trouwbeurs is helemaal gratis en super leuk om als voorbereiding op jullie planning met elkaar te bezoeken.

Vaak kom je er door styling te bekijken pas achter wat je echt mooi vindt en voor je ziet op jouw eigen dag. Ook kun je op een trouwbeurs in aanraking komen met leuke leveranciers waar je nog helemaal niet aan had gedacht.

Zo ontmoette wij, toen we als gasten een trouwbeurs bezochten, Jaco & Rosalyn. Zij hebben een bruilofts app ontwikkeld. Super handig om informatie in te delen voor je gasten, kleding inspiratie in te delen of diner keuzes te verzamelen.

Trouwbeurs Amsterdam

Leverancier ontmoeten?

Je had het vast al geraden: wij zijn een proud vendor van deze trouwbeleving! Met een stand zijn wij dus 30 oktober aanwezig op deze trouwbeurs. Super leuk natuurlijk om jullie daar te ontmoeten!

Bij een videograaf is het heel belangrijk dat je je prettig voelt bij hem of haar. Een videograaf is er vaak de hele dag bij, ook op de intieme momenten. Je moet dus echt een fijn gevoel hebben bij elkaar. Voel je je op je gemak? Gaat de communicatie natuurlijk?

Dit kun je het beste ervaren door gewoon even een praatje te maken, en dat kan!

5x vragen die je kunt stellen

Op een beurs is het fijn om je tijd efficient te besteden. Ben je geïnteresseerd in een trouw videograaf, kom dan zeker langs bij onze stand! Om jullie te helpen vast een lijstje met 5 vragen die je ons kunt stellen om te kijken of we een match zijn voor jullie bijzondere dag.

  1. Hoe zou je jullie film stijl omschrijven? (Documentaire achtig, of meer arty? Elke videograaf heeft zijn eigen stijl. Praat hier over om verwachtingen te checken, en bekijk een aantal video’s om te kijken of dit past met wat jullie voor ogen hebben)
  2. Hoeveel bruiloften filmen jullie in een jaar? (Dit toont aan hoeveel aandacht je kunt verwachten van jouw videograaf. Daarbij geeft het ook aan hoeveel tijd een videograaf besteed aan de montage van jullie film. Een top trouw videograaf filmt tussen de 15 a 20 bruiloften per jaar)
  3. Kunnen we een lijst geven met specifiek shots? (Werkt de videograaf met een vast format, of is er ruimte voor creativiteit)
  4. Hoe lang duurt het voordat we de trouwfilm ontvangen? (Vind je het leuk om al snel een social trailer te kunnen delen? Of is 3 maanden wachten geen probleem?)
  5. Wat zijn de tarieven en wat is de payment policy? (Wat is de prijs voor een trouwfilm en wat krijg je hiervoor?
videograaf nerissa bruidspaar jurk

Vind je het fijn om alvast wat veelgestelde vragen door te nemen? Kijk dan op onze FAQ pagina. Ook kun je via onze contact pagina vast onze brochure opvragen. Handig als je echt al zeker weet dat je een videograaf wilt. Dan kun je al jouw verdiepende vragen stellen op de beurs!

Tot 30 oktober 2022!