Wat wij wel (en niet) doen in een kennismaking

Kennismaking trouw videograaf

Een kennismaking met een videograaf, waarom is dat belangrijk?

Wanneer je gaat trouwen wil je dat jullie trouwdag zo fijn en relaxed mogelijk verloopt. De leveranciers die jullie gaan voorzien van allerlei leuke diensten hebben hier een groot aandeel in.

In deze blog leggen wij graag uit waarom een kennismaking met een videograaf zo belangrijk is. Daarnaast zal ik vertellen hoe zo’n kennismaking er ongeveer uit ziet.

De Vibe

Met vibe bedoelen wij het gevoel wat je hebt als je met iemand bent. Soms heb je een relaxte ‘vibe’ met elkaar, en soms ook niet. Dat is niet goed of fout, maar heeft meer te maken met een match van persoonlijkheden.

wat kost een videograaf

Het aanvoelen of je je prettig voelt bij ons als videografen is eigenlijk het belangrijkste element van onze kennismaking. Dat gevoel heb je soms al na een paar minuten, maar ontstaat vaak ook door gewoon even met elkaar te kletsen.

Wij zijn natuurlijk super benieuwd naar jullie persoonlijke verlovingsverhaal, en hoe jullie trouwdag eruit gaat zien. Wat is de locatie waar jullie gaan trouwen? Wat verwachten jullie van de dag? En vaak delen bruidsparen al een globale planning van hun trouwdag.

Daarnaast kunnen jullie ons natuurlijk alles vragen. Wij delen graag de ervaringen die wij hebben opgedaan bij andere bruiloften, maar ook onze eigen ervaring sinds we zijn getrouwd.

Door gewoon vrijblijvend met elkaar te kletsen leer je elkaar wat beter kennen en ervaar je snel genoeg of de ‘vibe’ waar we heb over hebben, goed zit 😉

Verwachtingen van de trouwfilm

Als trouwvideografen op jullie bruiloft is het eindproduct wat wij leveren natuurlijk de trouwfilm. Trouwfilms heb je in alle soorten en maten, dus tijdens de kennismaking horen wij graag wat jullie verwachten van jullie trouwfilm.

Waarom wil je eigenlijk een trouwfilm laten maken? Wat zijn voor jou de belangrijkste redenen? En heb je al ideeën wat je er juist wel en niet op wilt hebben?

koppel ceremonie trouwen in het bos

Op deze manier kunnen wij achterhalen of onze films matchen bij wat jullie in gedachte hebben. Wij werken alleen samen met bruidsparen waarbij wij 100% zeker weten dat wij kunnen voldoen aan hun verwachting. Anders kunnen wij jullie altijd doorverwijzen naar iemand met een andere stijl.

Het bijzondere van onze trouwfilms is dat wij custom-made films maken. Dat betekent dat wij in kleuren, muziek en dynamiek veel rekening kunnen houden met jullie persoonlijke wensen. Wij vinden het belangrijk dat de trouwfilm echt een weerspiegeling wordt van jullie persoonlijkheden, gasten en sfeer van de dag.

Zo wordt de trouwfilm een soort backup memory, die er elk jaar weer voor zorgt dat je weer helemaal terug wordt gebracht in dat prachtige moment.

De Investering

Het is altijd goed om ook te weten wat wij niet doen in een kennismaking. De kennismaking is voor ons niet bedoeld als onderhandeling over de tarieven. Voor de kennismaking ontvangen jullie een brochure met alle prijzen. Mocht jullie trouwdag onwijs afwijken van ons basispakket, dan kunnen we daar natuurlijk even naar kijken, maar in principe werken wij met vaste tarieven.

Wij geloven namelijk dat wij een onwijs goede prijs / kwaliteit verhouding bieden. Mede omdat wij het zo leuk vinden om te doen, maar ook omdat wij echt de beste aandacht en kwaliteit mogelijk willen bieden. Ben je benieuwd hoe de prijs voor een videograaf is opgebouwd, lees dan deze blog.

Conclusie

Wat wij WEL doen in een kennismaking is het ontdekken van een match / vibe / goed gevoel met elkaar, en het uitspreken van jullie verwachtingen van de trouwfilm. Wat wij NIET doen in de kennismaking is onderhandelen over onze tarieven. Deze staan vast en kun je opvragen via onze brochure.