F.A.Q.

Veelgestelde Vragen

Wij zouden onze stijl omschrijven als romantisch, cinematisch en ontroerend. Geen in scene gezette beelden, maar echte authentieke momenten. Belangrijk voor ons is dat de film het echte gevoel van jullie dag laat zien, in zowel beeld als geluid. Film technisch zorgen wij altijd voor heldere beelden, creatieve composities en een perfecte balans tussen beeld en muziek. In de nabewerking besteden wij vervolgens nog veel aandacht aan de kleuren en een fijne montage.

Onze camera is eigenlijk niet groter dan de camera van een fotograaf. We gebruiken een redelijk subtiele gimble / stabilisator om mooie stabiele beelden te maken die zorgen voor dat professionele film effect. Geen heftige grote filmcrew taferelen, want we willen jullie en de gasten natuurlijk niet afleiden van deze bijzondere dag. Daarnaast kunnen we indien gewenst prachtige shots maken met de drone en regelen wij in overleg handheld of clip-on microfoontjes. 

Zeker! Vraag hiervoor naar onze planning want wie weet hebben wij al wat opdrachten in de buurt gepland en kunnen de reiskosten worden verdeeld. 

Ja natuurlijk! Hebben jullie een specifiek shot in je hoofd met de drone, of wil je bepaalde muziek onder de film?  We gaan dit tijdens de kennismaking allemaal bespreken, zodat de film helemaal voldoet aan jullie verwachtingen.

Het boeken van een trouw videograaf is een investering voor het leven. 

Onze trouwfilms starten met een tarief van 2.700 euro. Natuurlijk is elke bruiloft anders en heeft ieder bruidspaar andere wensen. Bestaat jouw ceremonie bijv. uit 2 delen op verschillende dagen? Wil je graag geluidsopnames of drone beelden? Alles is mogelijk in overleg.

Wij zijn aanwezig vanaf het klaarmaken tot na de start van het feest met een maximum van 15 uur. 

nl_NLDutch