F.A.Q.

Veelgestelde Vragen

Wat is een videograaf?

Een videograaf is de persoon die verantwoordelijk is voor het maken van jullie trouwfilm. Van het daadwerkelijke filmen op jullie bijzondere dag, tot aan de montage van de film zelf. 

Een fotograaf maakt de foto’s, een videograaf de video. Ze vullen elkaar perfect aan, maar leveren een ander resultaat op. 

Werken jullie samen met andere leveranciers?

Als videografen zijn wij aangesloten bij de Lievelingsleveranciers van Girls of Honour!

Op deze website zijn allerlei fantastische leveranciers te vinden voor jullie trouwdag, dus neem hier zeker even een kijkje. 

Wat is de filmstijl van Creative Dreamers?

Wij zouden onze stijl omschrijven als romantisch, cinematisch en tijdloos. Geen in scene gezette beelden, maar echte spontane momenten en emoties.

Als videograaf is het voor ons belangrijk dat de film het gevoel van jullie dag laat zien, in zowel beeld als geluid. 

Film technisch zorgen wij altijd voor heldere beelden, creatieve composities en een perfecte balans tussen beeld en muziek. 

In de nabewerking besteden wij vervolgens nog veel aandacht aan de kleuren en een fijne montage waar jullie persoonlijke verhaal naar voren komt.

Hoe ziet jullie camera apparatuur eruit?

De camera van onze videograaf is eigenlijk niet groter dan de camera van een fotograaf. We gebruiken een redelijk subtiele gimbel / stabilisator om mooie stabiele beelden te maken die zorgen voor dat professionele film effect. 

Geen heftige grote filmcrew taferelen, want we willen jullie en de gasten natuurlijk niet afleiden van deze bijzondere dag. 

Daarnaast kunnen we als jullie dat gaaf vinden, prachtige shots maken met de drone en regelen wij in overleg handheld of clip-on microfoontjes. Meer over onze apparatuur lees je in deze uitgebreide blog. 

Hoe werken jullie?

Filmen jullie ook in het buitenland?

Zeker! Vraag hiervoor naar onze planning, want wie weet hebben wij al wat opdrachten in de buurt gepland en kunnen de reiskosten worden verdeeld.

Kan ik specifieke input geven voor de film?

Ja natuurlijk! Hebben jullie een specifiek shot in je hoofd met de drone, of wil je bepaalde muziek onder de film?  

We gaan dit tijdens de kennismaking allemaal bespreken, zodat de film helemaal voldoet aan jullie verwachtingen.

Wat zijn jullie tarieven?

Het boeken van een trouw videograaf is een investering voor het leven. 

Onze trouwfilms starten met een tarief van 5.175 euro. Natuurlijk is elke bruiloft anders en heeft ieder bruidspaar andere wensen. Bestaat jouw ceremonie bijv. uit 2 delen op verschillende dagen? Alles is mogelijk in overleg. Wij maken na de kennismaking graag een voorstel op maat. 

Wij zijn aanwezig vanaf het klaarmaken tot na de start van het feest met een maximum van 12 uur.