Wat is een custom-made trouwfilm?

custom-made trouwfilm

Trouwfilms heb je in alle soorten en maten. Van documentaire stijl video’s tot films die eruit zien alsof je in de bioscoop zit. Bij Creative Dreamers omschrijven maken wij custom-made trouwfilms. Wat dit precies betekend leggen wij verder uit in deze blog. Zo kun je goed bedenken wat past bij jullie als bruidspaar en de verwachting van jullie trouwfilm.

Filmstijl

De filmstijl van Creative Dreamers is het beste te omschrijven als romantisch, cinematisch en tijdloos. Wij staan voor de beste beeldkwaliteit zodat je jouw trouwfilm over 100 jaar nog steeds kunt bekijken. We vinden het belangrijk dat de kleuren en montage fijn zijn om naar te kijken (ook voor opa en oma haha). Heldere realistische kleuren en vloeiende overgangen. De trouwfilm moet echt een visuele weergave zijn van jullie herinnering aan de dag.

feest trouwen italië

Daarnaast vinden wij het gaaf om van jullie custom-made trouwfilm echt een cinematisch kunstwerk te maken. Wanneer jullie naar de trouwfilm kijken, voelt het gewoon alsof je in een echte bioscoopfilm zit. Dit creëren wij door de manier van monteren, en hoge scherpe beeldkwaliteit, en natuurlijk de manier van filmen (met een stabilisator).

Over het algemeen houden wij erg van de romantiek die hangt rondom bruiloften. Het sprookjesachtige gevoel waar je heerlijk in kunt verzinken. Maar sprookjes prinsen en prinsessen zijn er in vele vormen! Van chique tot stoer… lees hieronder verder over de persoonlijke stijlkeuzes die wij maken.

Persoonlijke stijlkeuzes = custom-made trouwfilms

Hier komt het stukje custom-made trouwfilm duidelijk naar voren. Vanaf het moment dat wij jullie ontmoeten proberen wij als een spons alles op te nemen. Wat jullie uitstralen, waar jullie van dromen, wat jullie hopen. Daarom vinden wij het kennismakingsgesprek ook zo belangrijk, omdat jullie daarin echt al jullie wensen naar voren kunnen brengen.

trouwen in het bos tekenen

Vervolgens zijn wij tijdens jullie bruiloft omringd door al jullie lieve vrienden en familie. We proeven de sfeer, luisteren naar speeches en de gekozen muziek. Dit alles nemen wij uiteindelijk mee in de montage van jullie trouwfilm. Welke muziek past er nu echt bij jullie en bij de dag. Wat voor soort dynamiek in de montage en zelfs welke geluidseffecten. Aan dit proces besteden wij veel tijd zodat de trouwfilm naadloos aansluit op jullie persoonlijkheden en stijl.

Muziek & eigen inbreng

Wij geloven ondertussen erg goed getrained te zijn in “het lezen” van onze bruidsparen (zie onze reviews), maar eigen inbreng van jullie vinden wij ook top. Misschien hebben jullie al een heel duidelijk beeld van de muziek die je onder de trouwfilm wilt hebben?

Kort geleden gaf een bruidspaar in een kennismaking aan een gaaf beeld gezien te hebben met een soort gekleurde rookstaven. “Let’s go for it”, zei Anne-Jan direct. Dat vinden wij alleen maar heel leuk om te doen. Daarbij geven dit soort creatieve ideeën hele unieke beelden, die de trouwfilm nog persoonlijker maken.

Na de kennismaking mogen onze bruidsparen ons daarom oneindig bestoken met ideeën. Alleen maar leuk! 🙂

fotoshoot koppel achterkant trouwen in toscane

De Match

Wij zoeken bruidsparen die alle vertrouwen hebben in onze kennis en ervaring met trouwfilms. Koppels die echt opzoek zijn naar een blijvende herinnering en aanvoelen wat de waarde hier later van zal zijn. Wij willen echt dat jullie verwachting van de trouwfilm 100% past bij wat wij kunnen bieden. Daarom vinden de kennismaking heel belangrijk.

Wij werken graag samen met bruidsparen die willen dat hun vibe, persoonlijkheid en trouwdag op beeld wordt gebracht, precies zoals ze hem gaan meemaken. Zo zal de custom-made trouwfilm uiteindelijk zorgen dat, wanneer je de trouwfilm kijkt, de emoties van dat moment weer worden opgeroepen en je de dag telkens weer opnieuw beleefd.

Om de kwaliteit te kunnen bieden die wij hierboven hebben beschreven, hebben wij besloten om maar een selectief aantal bruiloften per jaar aan te nemen. Benieuwd of we nog plek hebben voor jullie dag? Neem dan snel contact op!

Conclusie

Wat is een custom-made trouwfilm? Kort gezegd is dit een trouwfilm waarbij veel tijd wordt besteed aan de perfecte weerspiegeling van jullie persoonlijkheden en ervaring van de trouwdag. Alle keuzes rondom montage, kleuren, muziek en dynamiek hangen samen met jullie persoonlijkheid. Op deze manier maken wij super persoonlijke trouwfilms die herinneringen laten voorleven voor een oneindig lange tijd!