Real estate.

Filmen met drone – buiten
Filmen binnen
Duur video
Social Media clip
Tekst
Licentievrije muziek
Color Grading
Sound Design
Aantal drone foto’s
Persoonlijke huisstijl

Drone only

675,-

halve dag

circa. 45 sec.

5

full house

875,-

onbeperkt 
halve dag
circa. 1,5 min.

5

Deluxe

1800,-

onbeperkt 
 hele dag

circa. 2-3 min.

10

gevoel en sfeer in beeld.

Video’s zijn de toekomst! Online heeft video content een prominente status verkregen: het valt op bij de kijker. Ook als marketingtool op bijv. Instagram, Facebook en Youtube is video momenteel het krachtigste middel. Naast marketing content is een woningvideo voor veel verkopers een prachtige herinnering aan het huis dat zij achterlaten. 

Het kopen van een woning is voor een groot deel gebaseerd op gevoel en sfeer. Deze twee componenten kunnen wij op afstand perfect overbrengen in de vorm van een video. Onze kracht ligt in het overbrengen van de USP en de emotie van de woning, die bij de kijker leiden tot dat verliefde gevoel. Wij besteden daarbij veel aandacht aan passende muziek, heldere beelden en indrukwekkende drone perspectieven.

How we work.

Alle tarieven en video pakketten zijn exclusief btw en reiskosten (x *0,19 per km) waarbij altijd één correctie ronde plaatsvindt. 

Wij filmen met een Sony A7S III, een DJI Ronin SC2 Gimbal en een DJI Mavic Air 2S drone. 

Pakket Full House gaat uit van max. 350m2 gebruiksopp. Levering is binnen 5 werkdagen, maar een spoed levering (<24 uur) is mogelijk in overleg en tegen een meerprijs.

1
Concept

De eerste stap is het onderzoeken van uw ideeën. Wie is de doelgroep die u met de video wilt aanspreken en wat zijn de USP van de woning? Wij creëren een gevoel waar u en uw klant helemaal achter staan. 

2
Film

Met het concept in gedachte filmen we alle beelden in of buiten de woning om een perfecte video en sfeer te creëren. We kunnen ons focussen op de highlights van de woning of juist op de omgeving.

3
Productie

Post-productie houdt alle stappen in na het opnemen van de beelden. Het toevoegen van transities, color-grading en geluidseffecten zorgt voor een fijne en rustige kijkervaring. Alles om de video te laten opvallen op Funda of andere social media kanalen. 

4
Resultaat

Drie dagen na het filmen  zenden we u de eerste versie en geven we u en uw klant één correctie ronde zodat we alle laatste aanpassingen kunnen maken. Hierna is de  video af en klaar om aan de wereld te laten zien. 
Let’s sell this dreamhouse!