New born video

Dierbare herinnering voor altijd

"Wauw wat een ontzettend mooi filmpje zeg.
Het overtreft echt al onze verwachtingen, echt heel erg mooi. We hebben allebei met tranen in onze ogen gekeken. Heel erg bedankt hiervoor. Met die foto's erbij maakt het helemaal af!"
Wouter - 01-2021
"Wat een prachtig en ontroerend stukje film hebben jullie gemaakt. Het is jullie gelukt om niet alleen onze kleine newborn in de grote mensenwereld wonderlijk mooi in beeld te krijgen, maar ook zijn grote zus (2,5 jaar) en ons als gezin samen liefdevol op film vast te leggen. Ons geluksgevoel straalt er vanaf. Nu al een dierbare herinnering! Heel erg bedankt!"
Laurien & Nick - 02-2021
"Jullie als duo zijn relaxt en fijn en zorgen voor een mooie balans tussen daadwerkelijk filmen (Anne-Jan) en Nerissa die er voor zorgt dat alles er op staat wat men wil en dat er een extra ongedwongen sfeer hangt!"
Andrea - 01-2021

Jullie video is binnen 7 dagen super makkelijk te downloaden via een WeTransfer linkje. Je ontvangt een versie in FULL HD en ULTRA HD (4K).  Door de licentie vrije muziek kan/mag je de video delen met al jouw vrienden en familie op social media!

allround creative & videograaf

Nerissa en Anne-Jan vormen sinds 2019 het filmduo: Creative Dreamers. Ons gevoel voor sfeer, esthetiek en muziek maakt elke New Born video een waar kunstwerkje. Een prachtige herinnering voor het leven en fantastisch om te delen met vrienden en familie. 

Wij brengen een rustige energie met ons mee waardoor we de dag zo relaxed mogelijk laten verlopen.  
We zijn
erg flexibel want wij vinden het belangrijk dat de ouders het filmen ook als een prettige dag ervaren. 

Zo kunnen we beelden maken van de babykamer, het knuffelen met elkaar op de bank, het nemen van een badje, een korte wandeling noem maar op. 

We maken een video die écht bij jullie als gezinnetje past. 

Videografen bruiloft Anne-Jan en Nerissa